Sport     | 21.04.2021. 15:08 |

I Milan istupio, u Superligi ostali samo Real, Barcelona i Juventus

FENA Agencije

MILANO, 21. travnja (FENA) - Za manje od 72 sata od svog službenog osnutka mega-projekt europske nogometne Superlige doveden je na rub propasti, jer su nakon službenog istupanja sedmerostrukog europskog prvaka Milana u njemu ostala još samo tri kluba - Real Madrid, Barcelona i torinski Juventus.

U utorak navečer projekt Superlige napustilo je šest klubova iz engleske Premijer lige, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal i Tottenham, a u srijedu su se za njima poveli Atletico Madrid, Inter i Milan, koji su se oglasili službenim priopćenjima vrlo sličnog sadržaja, podsjeća Hina.

"Prihvatili smo poziv za sudjelovanje u projektu Superlige sa stvarnom namjerom da ljubiteljima nogometa širom svijeta isporučimo najbolje moguće europsko natjecanje, imajući na umu ono što je najbolje za naš klub i naše navijače. Promjene nisu uvijek lake, evolucija je nužna za napredak pa su tako i nogometne strukture u Europi evoluirale i mijenjale se tijekom desetljeća. No, zabrinutost navijača širom svijeta po pitanju Superlige jasno je izraženo, a Milan mora biti osjetljiv na mišljenje onih koji vole ovaj prekrasan sport", priopćili su iz Milana.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana