Bosna i Hercegovina     | 15.04.2021. 16:07 |

Zvizdić: S ponosom se sjećamo svih koji su časno odbranili našu domovinu BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. aprila (FENA) - Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić, povodom 15. aprila - Dana Armije Republike BiH, uputio je čestitku svim bivšim pripadnicima Armije Republike BiH, članovima porodica šehida, poginulih, nestalih i umrlih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanih boraca i svima koji su doprinijeli odbrani naše jedine domovine Bosne i Hercegovine.

- Danas kada obilježavamo Dan Armije Republike BiH s ponosom se sjećamo svih koji su herojski i časno odbranili našu jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

S velikim respektom i pijetetom se sjećamo najboljih sinova i kćeri BiH, naših šehida, boraca, ratnih vojnih invalida, demobilisanih boraca i svih patriota koji su odbranili suverenitet i nezavisnost naše cjelovite i multietničke države, jednakost građana i ravnopravnost naroda.

Čestitam veliki praznik, 15. april - Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine - navodi se u čestitki zamjenika predsjedavajuće Predstavničkog doma PSBiH  Denisa Zvizdića, prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta