FENA biznis     | 13.04.2021. 17:12 |

Raiffeisen korporativne komunikacije- Aktivnosti Dobbigga nisu povezane s Bankom

FENA Saopćenje

Sarajevo, 13.04.2021.

INFORMACIJA ZA JAVNOST

Slijedom informacija koje su se pojavile u javnosti vezanih za g. Dobnigga, želimo naglasiti da njegove lične aktivnosti nisu povezane s Bankom te stoga nemaju utjecaj na poslovanje Banke i ne ometaju nastavak našeg redovnog poslovanja, našu stabilnost i kontinuitet.

Raiffeisen banka je jaka, stabilna i dobro organizovana kompanija i dio je Grupacije koja uspješno posluje preko 130 godina.

Raiffeisen banka nastavlja obavljati planirane i redovne poslovne aktivnosti, te su klijentima dostupni proizvodi i usluge kao i inače. Naš fokus u narednom periodu će i dalje biti na razvoju rješenja koja će pojednostaviti poslovanje s Bankom, te klijentima stojimo na raspolaganju za sve što je potrebno.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

..........................................................................................................................................................................................................

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine, danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Mnogobrojna, kako međunarodna tako i domaća priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, te Raiffeisen LEASING.

Raiffeisen grupacija preko 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jedinu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta