Servisne informacije     | 12.04.2021. 14:26 |

U BiH sutra oblačno vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12. aprila (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno vrijeme. U nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Snijeg u nizinama je najizgledniji na području Bosanske krajine. Vjetar umjerene jačine, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini jugo veći dio dana. Temperatura zraka u Bosni većinom između 2 i 8°C, u centralnim i istočnim područjima do 12°C. U Hercegovini temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C.

U Sarajevu oblačno vrijeme s kišom. Susnježica ili snijeg mogu padati u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 7°C, a najviša dnevna oko 11°C.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je padala na području Bosanske krajine, sjevera, sjeveroistoka i dijela centralne Bosne.

Temperature zraka izmjerene u 14 sati (°C): Bjelašnica 2; Livno 14; Ivan-sedlo 16; Bihać i Drvar 17; Grude, Prijedor, Sanski Most, Sokolac i Trebinje 18; Banja Luka i Bugojno 19; Jajce 20; Mostar, Stolac i Tuzla 21; Gradačac, Sarajevo, Srebrenica i Zvornik 22; Doboj 23; Bijeljina i Zenica 24°C, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo