Bosna i Hercegovina     | 09.04.2021. 10:32 |

Nastava u PŽ-u počinje od ponedjeljaka, primjenjivat će se više modela

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 9. travnja (FENA) - Nakon proljetnog odmora učenika, nastava u svim osnovnim i srednjim školama Posavske županije počet će 12. travnja po jednom od predloženih Modela organizacije nastave za školsku 2020./21. godinu s higijensko-epidemiološkim uputama, u ovisnosti od konkretne školske i razredne situacije.

 Kako se navodi, odabir modela za svaku pojedinu školu ili odjel koordinirat će županijsko Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta.

Za sve odjele razredne nastave (od I. do V. razreda) u osnovnim školama, za učenike završnih odjela srednjeg obrazovanja te za učenike ostalih odjela osnovnih i srednjih škola koji imaju do 15 učenika, organizirat će se neposredna nastava sa svim učenicima, svakoga dana, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

 Za odjele učenika predmetne nastave u osnovnim školama (od VI. do IX. razreda) i odjele učenika srednjih škola (izuzev učenika završnih odjela), koji imaju više od 15 učenika, nastava će se organizirati po kombiniranom modelu organizacije nastave Model I. – Kombinirani model organizacije nastave (nastava u turnusima), priopćila je Vlada PŽ-a. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta