Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost GDS-a BiH

Saopćenje

Povodom 6. aprila Dana oslobođenja Breze Građanska Demokratska Stranka BiH uputila čestitku građanima u kojoj se ističe da je bogata kulturno -historijska i prirodna  baština opštine korijen njene čudesne povijesti o ćemu svjedoči Bazilika  Desitijata, Ilirskog plemena iz  antičkog doba,nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine,stečci  na lokaciji Hrasno,međusobnog  poštivanja raznolikosti ,toplog i mirnog  života u zajednici .

Vode i rude i zdrava životnasredina Breze zaštitni  su znak prirodne energije i  čestite,vrijedne ruke i lice rudara  koje simbolizira Alija Sirotanović .Današnja generacija mladih   Breze se obrazuje  i za nove  inovativne industrije i želi da se potvrdi u različitim ličnim projektima, u IT tehnologijama.

Osjeti se dolazak onih  kojima je bitno kvalitetno i obrazovanje sa najvišim standardima .Građanska Demokratska Stranka BiH koja učestvuje u životu Breze decenijama zna  da se znanjem i kreativnim radom mogu postizati vrhunski rezultati i želi da i u Brezi 

Od  novih inteligentnih I produktivnih  investicija u privredu i poljoprivredu i od  obrtništva do umjetnosti,turizma i sportsko-rekrativnih centara Breza pruža sjajne mogućnosti svog i regionalnog ekonomskog i socijalnog preporoda.u BiH .

SRETNO!

Pres centar GDS BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.