Ekonomija     | 06.04.2021. 14:25 |

Online susreti poduzetnica BiH i Turske 14. i 15. aprila

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. aprila (FENA) - Privredna komora Federacije BiH, u okviru “Programa za ekonomsko osnaživanje žena”, i Privredna komora Korfez iz Turske pozvali su bh. poduzetnice i kompanije predvođene ženama na B2B poslovne susrete s poduzetnicama Turske, koji će biti održani online 14. i 15. aprila ove godine. 

Taj događaj je namijenjen svim poduzetnicama i kompanijama predvođenim ženama iz svih sektora, u cilju međusobnog umrežavanja, razmjene kontakata, iskustava, ali i ostvarenja novih poslovnih partnerstava kako bi se ublažile posljedice pandemije Covid-19 na poslovanje, naročito zbog nemogućnosti održavanja sajmova i međusobnih posjeta.

Učesnicama će biti omogućena besplatna registracija na platformi predviđenoj za održavanje poslovnih susreta, postavljanje promotivnih materijala, pregledanje profila ostalih učesnica, te direktni B2B online susreti.

Interes za učešće na predstojećim online susretima poduzetnica BiH i Turske može se iskazati prijavom putem stranice: http://www.kfbih.com/prijava-b2b-poduzetnice, do 9. aprila, a za sva dodatna pitanja i informacije na raspolaganju je kontakt broj +387 33 566 333, Anela Karahasan.

Detaljan program predstojećih online susreta bit će naknadno dostavljen, saopćeno je iz Privredne komore Federacije BiH. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo