Stranačke aktivnosti     | 03.04.2021. 14:48 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

Demokratska fronta i njen predsjednik Željko Komšić pružaju punu podršku našim zastupnicima u Skupštini Tuzlanskog Kantona Borisu Krešiću i Mahiru Mešaliću.

Transparentnost u radu i rad u interesu građana Kantona bili su i biće jedino mjerilo rada svakog našeg zastupnika, na svim nivoima vlasti, bez obzira bili pozicija ili opozicija.

Najnoviji napadi vladajuće garniture u TK na naša dva zastupnika, “šuplja saopštenja“ koja, osim personalnih animoziteta ništa ne govore, u situaciji kada je cijeli Kanton zbog pandemije i nesposobne vlasti pred kolapsom, najbolje govore o onima što ta saopštenja pišu, jer, samo prijetnjom kompletnim zatvaranjem Kantona, unose dodatno nespokojstvo i nemir među građane.

Naši zastupnici, bez obzira na sve prijetnje, nastaviće i dalje javno, bez oraha u džepu, prozivati nesposobnu vlast za svaki njen propust.

Odustati nećemo, a neka se pokaže ko radi za građane a ko za mafijaško-partijsko-političke i lične interese.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana