Bosna i Hercegovina     | 25.03.2021. 08:35 |

Krišto i veleposlanik Saudijske Arabije o investicijama u turizam i energetiku

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. marta (FENA) - Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto primila je u nastupni posjet veleposlanika Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Osamaha Dakhela R. Al – Ahmadija kojeg je informirala o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, euroatlantskim integracijama BiH, kao i ključnim reformama koje je potrebno napraviti kako bi se ostvario napredak u rješavanju 14 prioriteta iz Mišljenja Europske komisije.

Posebno je naglasila važnost izborne reforme kojom bi se osiguralo legitimno političko predstavljanje i jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda u BiH.

Tijekom susreta iskazano je obostrano zadovoljstvo dobrim i prijateljskim odnosima dvaju zemalja.

S obzirom na to da je Bosna i Hercegovina zemlja koja obiluje prirodnim ljepotama i bogatstvima, sugovornici su se složili da postoji prostor za daljnje poboljšanje odnosa, posebice kada je riječ o investicijama u turizam, energetiku i građevinarstvo.

Na kraju susreta predsjedateljica Krišto poželjela je veleposlaniku Al - Ahmadiju puno uspjeha u mandatu tijekom diplomatske misije u BiH, saopćeno je iz PSBiH. 

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!