Stranačke aktivnosti     | 24.03.2021. 17:15 |

Saopćenje za javnost Kantonalnog odbora SDA

FENA Saopćenje

KO SDA: Sramotan je način na koji Četvorka zbog sina Keme Ademovića blati ime Bogića Bogićevića

KO SDA, kao i većina bh. javnosti, zgrožena je načinom na koji Četvorka uvlači u vlastito političko blato ime Bogića Bogićevića i zaklanjanjem iza njega pokušava sakriti svoje svađe i nesposobnost.

Očigledno je da sama Četvorka nije postigla saglasnost o izboru Jasmina Ademovića, sina visokog fukcionera NIP-a Kemala Ademovića, za predsjedavajućeg Gradskog vijeća, pa sada krivicu za vlastiti nepotizam i neuspjeh, po već ustaljenom receptu, želi prebaciti na SDA.

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Sarajevo nije se uopće glasalo za izbor gradonačelnika Sarajeva, ali Četvorka ime Bogića Bogićevića koristi da bi pokušala skrenuti pažnju sa činjenice da Ademović mlađi nije dobio podršku svih njihovih vijećnika. 

SDA nije uopće izašla sa kandidatom za gradonačelnika i vrhunski je politički bezobrazluk krivicu za međusobne svađe u Četvorci prebacivati na SDA.

PRESS SLUŽBA

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo