Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 22.03.2021. 14:33 |

Javljanje korisnika biroa za zapošljavanje u TK telefonom ili e-mailom

FENA

TUZLA, 22. marta (FENA) - Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona u cilju smanjenja rizika i zaštite zdravlja svojih zaposlenika i korisnika usluga od širenja bolesti izazvanih koronavirusom (COVID – 19) uvodi izmjene u pružanju usluga za korisnike redovnih javljanja 30, 45 i 120 dana, u skladu sa zaključcima Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Tuzlanskog kantona o pojačanim mjerama zaštite.

Svi korisnici koji se javljaju na evidenciju Službe za zapošljavanje TK u periodima od 30, 45 i 120 dana, a čiji rokovi za javljanje su u periodu od 23. marta do 6. aprila 2021. godine, redovno javljanje moći će izvršiti putem telefona ili e-maila bez ličnog dolaska u prostorije općinskog biroa.

Ostvarivanje svih drugih prava, poput izdavanja uvjerenja, prve prijave na Biro za zapošljavanje, prijave iz radnog odnosa i traženja informacija ili dostavljanja dokumentacije za Programe sufinansiranja zapošljavanja i samozapošljavanja, obavezan je dolazak lično u prostorije Službe/općinskog biroa uz strogo pridržavanje higijensko – epidemioloških mjera.

Kontakt telefoni i e-mailovi za svaki grad i općinu TK korisnici mogi pronaći na službenoj web stranici Službe za zapošljavanje TK.

O svakoj sljedećoj promjeni korisnici će biti blagovremeno obaviješteni, navode u Službi za zapošljavanje TK.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!