Bosna i Hercegovina     | 16.03.2021. 08:20 |

INTERA TP kroz besplatne obuke potiče ekonomsko osnaživanje žena

FENA Cvita Kusić

MOSTAR, 16. ožujka (FENA) - Tehnološki park INTERA iz Mostara uspješno je završio još jednu besplatnu obuku namijenjenu ženama s ciljem njihova ekonomskog osnaživanja u traženim zanimanjima na tržištu rada i ostvarivanja njihovih budućih profesionalnih, uspješnih karijera.

U prostorijama INTERA-e sinoć su dodijeljene tri nagrade za najbolje radove nakon održane obuke profesionalne fotografije, koju je početkom ove godine Tehnološki park INTERA organizirao kroz projekt www.women, uz podršku Veleposlanstva SAD u BiH.

Projekt je bio namijenjen damama koje su željele razviti i unaprijediti znanja, iskustva i vještine fotografiranja, a ukupno njih 14 dobilo je i certifikat o završenoj obuci.

Obuka profesionalne fotografije druga je u nizu obuka u okviru projekta www.women, nakon one o digitalnom marketingu koja je završena protekle godine, a uskoro slijedi i treća - UI/UX dizajnerice.

- Cilj je cijelog projekta ekonomsko osnaživanje žena u onim područjima koji su prepoznati kao traženi na tržištu rada kako bismo mladim damama koje su danas možda studentice ili nezaposlene sutra ostvarile svoje profesionalne, uspješne karijere - kazala je za Fenu Ana Bogdanović, marketing koordinatorica INTERA-e.

Dodala je kako su tijekom dodjele nagrada polaznice imale priliku družiti se s najuspješnijim bh. fotografkinjama, kao i predstavnicima lokalnih uspješnih fotostudija, koji su im prenijeli svoja iskustva bavljenjem fotografijom.

Petnaestodnevnu obuku profesionalne fotografije vodio je Dino Joldić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo