FENA biznis     | 15.03.2021. 10:00 |

Dame, postanite UI/UX dizajnerice kroz besplatnu obuku INTERA TP-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. ožujka - Svaki dan se ljudi susreću se s detaljima koji ili prolaze neprimijećeno ili im zadržavaju pažnju. Običan radni dan, izlet u prirodu, putovanje ili šetnja ulicom rezultiraju susretom s prizorima sažetim od detalja koji čine svako iskustvo jedinstvenim. Čitanje vijesti na omiljenom web portalu, korištenje mobilnih aplikacija za dopisivanje, igranje mobilnih ili računalnih igrica za opuštanje prožeto je uočavanjem detalja koje pomno stvaraju dizajneri kako bi svakog korisnika potaknuli na vjernost web, mobilnoj ili desktop aplikaciji.

Prve korake prema karijeri uspješne UI/UX dizajnerice sve zainteresirane dame mogu učiniti na trećoj besplatnoj obuci koju INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt www.women podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

Desetodnevna obuka UI/UX Design Course započet će uvodom u ovo područje i upoznavanjem alata Figma, a potom će sudionice imati priliku naučiti sve korake koje čine UI/UX proces – od prvog sastanka s klijentom, skiciranja, prototypinga, iteracije, dizajna finalnog proizvoda te završnog sastanka s klijentom. Kroz obuku, sudionice će naučiti i nešto više o teoriji vizualnog dizajna, a sva stečena znanja će primijeniti kroz rad na stvarnom primjeru mobilne aplikacije. Obuka će rezultirati praktičnim vještinama koje će sudionice imati priliku primijeniti tijekom svog budućeg profesionalnog angažmana.

Obuka, za koju se sve zainteresirane mogu prijaviti ovdje, održavat će se dva puta tjedno u popodnevnim satima tijekom dva mjeseca u Code Hub-u Mostar uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a početak je planiran za travanj. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznica je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u nedjelju, 28.3.2021. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu prijavljene biti naknadno obaviještene.

Prednost će dobiti dame u dobi od 18 do 35 godina - studentice, nezaposlene mlade djevojke i žene te one koje imaju jasno izraženu želju za pokretanjem vlastitog poduzeća ili freelancing karijere. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznice će koristiti vlastite laptope. Sve zainteresirane se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom