Bosna i Hercegovina     | 12.03.2021. 13:44 |

Gradonačelnik Kadrić primio sudionike kulturne manifestacije 'Čarolija boja'

FENA Saopćenje

BRČKO, 12. ožujka (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić u petak je u Gradskoj vijećnici primio sudionike manifestacije "Čarolija boja, pisane riječi i malih majstora instrumenta", koja je organizirana u okviru obilježavanja 21. obljetnice Distrikta.

Gradonačelnik je nagrađenim sudionicima čestitao i poručio da nastave putem kojim su krenuli i budu primjer ostalim mladim ljudima, a na prijemu su prisustvovali i predstavnici Dječjeg kulturnog centra iz Bijeljine, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Stručni žiri 17. po redu brčanskog festivala "Dječja mašta može svašta", koji obuhvaća i "Čaroliju boja", proglasio je najbolja ostvarenja u kategoriji likovnih i literarnih radova, pa je tako nagradu za najbolji likovni rad osvojila Anja Lukić, drugo mjesto pripalo je Asji Karamustafić dok je treće mjesto osvojila Lada Dugeč. Specijalna nagrada pripala je Robertu Mariću.

U kategoriji literarnih radova prvo mjesto osvojila je Lejla Bećirević, drugo mjesto Sofija Kašanski, treće Nikolina Perić, dok je specijalna nagrada pripala Ani-Mariji Andrić, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'