Stranačke aktivnosti     | 06.03.2021. 13:03 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šukalo: Akvana primjer pošasti vlasti SNSD-a u Banja Luci

Očigledno je tokom mandata gradonačelnika Radojičića ali i Gavranovića i Davidovića, SNSD gradski budžet Banja Luke pretvorio u partijsku kasu iz koje su isplaćivani bakšiši za nadri-pjevačice, keteriinge sa morskim plodovima i namještaj uz francuskog Luvra – istakao je Boris Šukalo, visoki funkcioner banjalučkog SDS-a.

„Jučerašnji podaci koje je iznio gradonačelnik Stanivuković pokazuju da se Akvana pretvarila u sinonim za pošast i bahatost predhodne vlasti na čelu sa gradonačelnikom Radojičićem“ – naglasio je Šukalo.

On je kazao da isplaćivati honorare za pjevanje od 17 hiljada KM osobama koje nemaju sluha a očigledno ni stida ni morala, vrhunac je bezobrazluka prethodne vlasti i da je ono što je otkriveno samo vrh ledenog brijega pustošenja gradskog budžeta.

„Naša puna podrška gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću koji je očigledno u Akvani, Civilnoj zaštiti ali i nelegalnoj gradnji Dodikovih kumova naišao na osinje gnijezdo višegodišnjeg kriminala na koji su institucije zažmirile“ – zaključio je Šukalo pozvavši nadležne da reaguju i procesuiraju vinovnike ovih djela protiv građana Banja Luke.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom