Bosna i Hercegovina     | 05.03.2021. 16:04 |

Čestitka gradonačelnika i dogradonačelnika povodom 21. obljetnice Distrikta

FENA Saopćenje

BRČKO, 5. ožujka (FENA) - Gradonačelnik i dogradonačelnik Brčko distrikta Esed Kadrić i Anto Domić građanima Brčkog uputili su prigodnu čestitku povodom 21. obljetnice Distrikta.

"Poštovane sugrađanke i sugrađani, vrijeme u kojem obilježavamo 21. obljetnicu postojanja Brčkog opterećeno je pandemijom koronavirusa, koja nam kvari potpuni slavljenički ugođaj kakav bismo imali da nije te pošasti kojom je zahvaćen cijeli svijet. Usprkos tome imamo dovoljno razloga za optimizam zbog urađenog u proteklim godinama, ali i onoga što smo planirali uraditi u tekućoj godini", priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Brčko distrikta.

Gradonačelnik i dogradonačelnik u svojoj čestitki navode kako su u protekloj godini uspješno proveli lokalne izbore, da su prva lokalna samouprava koja je formirala vlast na temelju rezultata tih izbora, kao i da su se dosta uspješno nosili s pandemijom zahvaljujući stanovnicima koji su poštovali predložene epidemiološke mjere.

"Tijekom pandemije naše gospodarstvenike nismo prepustili stihiji, već smo im pomagali u okviru raspoloživih sredstava kako bi ovo teško vrijeme uspješno prebrodili. Nastavljen je kontinuitet realizacije infrastrukturnih projekata tako da ćemo upravo jedan takav objekt, a radi se o Fontani mladosti koja će krasiti pješačku zonu, pustiti u funkciju u ovim slavljeničkim danima", kazali su Kadrić i Domić.

Dodaju da su svjesni da trenutno stanje u društvu, po mišljenju građana, nije na zavidnoj razini.

"Zbog toga ćemo kao novoformirana vlast u narednom razdoblju uložiti dodatne napore kako bismo nastavili kontinuitet dobrih odluka koje su prethodne vlasti donosile, ali i unaprijedili oblasti koje su neophodne za bolji i kvalitetniji život naših sugrađana. Vjerujemo da će pomoć, koju u realizaciji svih naših projekata imamo od predstavnika međunarodne zajednice, a posebno od supervizora Michaela Scanlana, biti nastavljena i u narednom razdoblju", ističu.

Nadaju se da će, kako kažu, kao i do sada ostati primjer dobrih multietničkih odnosa, tolerancije i suživota, po čemu je ova lokalna zajednica prepoznatljiva.

"S nadom da će ova godina i sve sljedeće biti bolje, vedrije i naprednije upućujemo vam iskrene čestitke, a svim damama čestitamo 8. ožujka, Međunarodni dan žena", stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana