Bosna i Hercegovina     | 04.03.2021. 15:28 |

Donesena odluka o donošenju Plana upravljanja otpadom ZHŽ-a

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 4. ožujka (FENA) - Vlada Zapadnohercegovačke županije donijela je Odluku o donošenju županijskog Plana upravljanja otpadom 2021.-2031. i Odluku o davanju suglasnosti na Statut o izmjenama i dopunama Statuta Doma zdravlja Široki Brijeg te ih uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg, zatim Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava "Tekući prijenosi za sredstva za zaštitu, unapređenje i podizanje novih šuma i za ruralni razvoj" utvrđenih županijskim proračunom s kriterijima raspodjele sredstava za 2021. godinu, te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava "Tekući prijenosi za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku“  utvrđenih proračunom ZHŽ-a za ovu godinu.

Između ostalog, donesena je i Odluka o prijenosu sredstava Javnoj ustanovi Zavod za odgoj i obrazovanje utvrđenih proračunom ZHŽ-a za 2021. godinu te Odluku o prijenosu sredstava Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru utvrđenih županijskim proračunom za ovu godinu.

Vlada je donijela Odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo te Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje na pozicije ravnatelja i branitelja u Županijskom zavodu za pravnu pomoć, priopćeno je iz Vlade ZHŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana