Sport     | 02.03.2021. 15:34 |

Ivano Čepo potpisao ugovor s NK Široki Brijeg

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 2. ožujka (FENA) - Dvadesetogodišnji vezni igrač Ivano Čepo, koji je boravio na probnom radu na zimskim pripremama, potpisao je ugovor s NK Široki Brijeg, izvijestili su u utorak iz tog kluba.

"Drago mi je da sam dobio priliku pristupiti ovoj momčadi u prethodnom pripremnom razdoblju. Zadovoljan sam načinom na koji sam odradio pripreme, ali ponajviše sretan što mi je stručni stožer ukazao povjerenje i dao priliku potpisati ugovor s klubom koji je veliko ime u bh. nogometu. Imamo mladu momčad, odlične momke koji su me od prvoga dana prihvatili kao svoga. Siguran sam kako će izboriti nastup u Europi" kazao je polivalentni mladi igrač iz Orebića koji će proljetni dio sezone provesti na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen.

Čepo je svoj nogometni put započeo u matičnom Orebiću, a zatim prešao u NK Primorac 1929 Stobreč. Nakon toga je potpisao za hrvatskog prvoligaša HNK Gorica i nastupao za njihovu juniorsku momčad te nekoliko puta bio u kadru seniorske momčadi u 1. HNL. Iz Velike Gorice bio je posuđen NK Kurilovec. U jesenskom dijelu ove sezone branio je boje BŠK Zmaj Blato, naveli su iz NK Široki Brijeg.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom