Ekonomija     | 02.03.2021. 15:02 |

Jačanje suradnje između gospodarstvenika i općinskih službi

FENA Saopćenje

POSUŠJE, 2. ožujka (FENA) - Općina Posušje svaka tri mjeseca do kraja godine, a s početkom u ožujku, održavat će aktivnost "Dan otvorenih vrata", koja će gospodarstvenicima s područja ove općine omogućiti direktnu komunikaciju s općinskim načelnikom i službama.

"'Dan otvorenih vrata' Općine Posušje ima za cilj poboljšati i unaprijediti komunikaciju između gospodarstvenika i načelnika, definirati osnovne probleme s kojima se gospodarstvenici susreću, te ih sistemski rješavati u suradnji s općinskim službama i ostalim nadležnim tijelima", priopćeno je iz na službenoj internetskoj stranici Općine Posušje.

Ako na određena pitanja odgovore nije moguće dati odmah u okviru "Dana otvorenih vrata", na njih će se, kako kažu, pismeno odgovoriti u što kraćem roku.

"Na taj način gospodarstvenici će dobiti odgovore na sva postavljena pitanja. Općina Posušje ovu je aktivnost pokrenula u želji da se pozicionira kao transparentna, odgovorna i otvorena lokalnu zajednica usmjerenu prema gospodarskom razvoju. Također je važno naglasiti da je Općina Posušje, odnosno načelnik, dostupan uvijek na zahtjeve svih žitelja, posebno gospodarstvenika", navodi se u priopćenju.

Ove aktivnosti počet će 31. ožujka, od 7 do 15 sati, a u istom vremenskom terminu održat će se i 30. lipnja, 29. rujna, te 29. prosinca 2020. godine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'