Bosna i Hercegovina     | 26.02.2021. 20:03 |

Skupština usvojila Prostorni plan HNŽ-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. veljače (FENA) - Skupština Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) na sjednici u petak u Mostaru usvojila je Prostorni plan HNŽ-a.

Usvojen je i Zakon o proglašenju područja špilje Vjetrenica s dijelom Popovog polja Zaštićenim pejzažom "Vjetrenica-Popovo Polje" kojim je špilja Vjetrenica ispunila uvjete za kandidaturu na Unescovu listu, priopćeno je iz Skupštine HNŽ-a.

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg izvijestio je Skupštinu o tijeku pregovora sa sindikatima zaposlenih u zdravstvu, te je zaključeno da Skupština očekuje da nadležno ministarstvo i Vlada što prije dostave informaciju o stanju u zdravstvu, kako bi se ona razmotrila.

Predsjednik Povjerenstva Vlade HNŽ-a za upravljanje Stabilizacijskim fondom i utvrđivanje Prijedloga Programa utroška od subvencija iz člana 3. i 4. Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa i podršci ekonomiji na području HNŽ-a, detaljno je obrazložio Izvješće Povjerenstva koji je Skupština primila na znanje.

Skupština je primila na znanje i Informaciju Ministarstva gospodarstva o realizaciji ugovora o koncesijama za 2019. godinu, Informaciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o stanju u poljoprivredi na području HNŽ-a i Informaciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o realizaciji dodijeljenih koncesija i ugovora o zakupu za korištenje poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu na području HNŽ-a zaključno s 31.12.2019. godine, stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo