Bosna i Hercegovina     | 18.02.2021. 12:04 |

Herceg najavio pomoć u rješavanju pitanja braniteljske populacije Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 18. Veljače (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg primio je u četvrtak izaslanstvo Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata (HVIDRA) Grada Mostara.

Izaslanstvo HVIDRA-e na čelu s predsjednikom Darkom Drmaćem zahvalilo je predsjedniku Hercegu i Vladi HNŽ na svemu što čine za braniteljsku populaciju.

Istaknuli su kako ih ohrabruje spremnost Hercega da intenzivno sudjeluje u traženju rješenja na sva pitanja koja opterećuju braniteljsku populaciju. Uz zahvalu na svemu što je učinjeno i što se planira, izražena je posebna zahvala i na potpori u organiziranju uspješno održanoga 26. međunarodnog božićnog malonogometnog turnira "Hvidra-Mostar 2020".

Predsjedništvo HVIDRA-e upoznalo je Hercega o izradi monografije "Srebrni jubilej Božićnog turnira", koju izdaju u povodu 25. obljetnice Turnira. Monografija bi trebala biti predstavljena javnosti na dan HVIDRA-e, 30. svibnja ove godine, ukoliko epidemiološke mjere budu to dopuštale.

Razgovarano je, također, o problemima braniteljske populacije, a na poseban način o stambenoj problematici branitelja. Predsjednik Herceg najavio je nastavak suradnje u svim pitanjima koja su od interesa za branitelje u Mostaru i HNŽ, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana