Bosna i Hercegovina     | 17.02.2021. 15:20 |

Ćosić i Vukadin o daljnjem jačanju kapaciteta Međužupanijskog zavoda za odgoj

FENA Saopćenje

LIVNO, 17. veljače (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Vukadin, predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Zdenko Ćosić, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a Gordana Nakić i ravnateljica Međužupanijskog zavoda za odgoj i obrazovanje Jadranka Bošnjak razgovarali su o daljnjem jačanja kapaciteta tog zavoda.

Na sastanku se govorilo i o stvaranju administrativnih i tehničkih uvjeta za početak rada podružnice Zavoda u Livnu.

Kako je istaknula ravnateljica Bošnjak, pored brojnih drugih zadataka kojima regulira Zavod, primarni cilj djelovanja same ustanove je pružanje stručno-pedagoške pomoći učiteljima, nastavnicima, odgajateljima i stručnim suradnicima, sudjelovanje u izradi i razvijanju obrazovnih standarda, utvrđivanje metodologije poučavanja i učenja te stalno stručno usavršavanje djelatnika u javnim odgojnim i obrazovnim institucijama dviju županija.

Sudionici sastanka izrazili su punu podršku budućem radu i djelovanju Zavoda te su iskazali spremnost za daljnju aktivnu međusobnu suradnju dviju županija, ne samo u području odgoja i obrazovanja, nego i drugim strateški važnim područjima za obje županije, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'