Bosna i Hercegovina     | 15.02.2021. 13:07 |

U mostarskoj covid bolnici preko vikenda preminule četiri osobe

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. veljače (FENA) - U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar tijekom vikenda preminule su četiri osobe, a u istom razdoblju u Hercegovačko-neretvanskoj županiji registrirano je 23 pozitivnih.

Preminuo je muškarac iz Prozora-Rame rođen 1959. godine, žena iz Livna rođena 1949. godine, muškarac iz Gruda rođen 1940. godine i muškarac iz Ljubuškog rođen 1944. godine.

Na bolničkom liječenju trenutno je 19 bolesnika, od kojih je 1 na invazivnoj i 2 na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno. Hospitalizirana su 4, a otpuštena 2 pacijenta.

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB Mostar u petak, subotu i nedjelju testirano je 848 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je bilo 23, i to 14 iz Mostara, po jedno iz Jablanice i Stoca,  po dvoje iz Prozor-Rame i Konjica i troje iz Čapljine.

Županijski i općinski sanitarni inspektori izdali su ukupno 24.972 rješenja o samoizoliranju i izoliranju, a na snazi su 726 rješenja, priopćio je Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'