Stranačke aktivnosti     | 15.02.2021. 10:07 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Izazovi koji danas stoje pred Srbijom su drugačiji od onih u devetnaestom vijeku ali narodni prosperitet, napredak i sloboda vrhunske su vrijednosti kojima se i danas vodi srpski narod – stoji u čestitci predsjednika SDS-a Mirka Šarovića upućenoj Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

„Na dan kada Srbija slavi praznik obnove svoje državnosti i ustavnosti u ime Srpske demokratske stranke i u svoje lično ime, želim da Vama i svim građanima Republike Srbije čestitam Dan državnosti uz najsrdačnije čestitke“ – stoji u Šarovićevoj čestitci.

Predsjednik SDS-a ističe da danas na praznik kada Srbija pamti i praznuje podvige svojih predaka, ističemo da njihovo zavještanje traje u mislima budućih pokoljenja.

„Vjerujemo da će Srbija biti još snažnija i stabilnija u godinama pred nama. Takva Srbija je neophodna Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini ali i čitavom regionu.  Još jednom želim da Vama i svim građanima Srbije poželim srećan 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije“ – zaključio je Šarović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom