Bosna i Hercegovina     | 14.02.2021. 13:55 |

Tegeltija čestitao premijerki Brnabić Dan državnosti Srbije

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. februara (FENA) - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je čestitku predsjednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom 15. februara - Dana državnosti Srbije.

- Povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, Vama i svim građanima Srbije upućujem iskrene čestitke i želje za prosperitet i razvoj Republike Srbije.

Duboko sam uvjeren da će Republika Srbija nastaviti da, kao i do sada, predano radi na jačanju svojih političkih i ekonomskih kapaciteta, regionalnog liderstva i međunarodne pozicije. 

Vjerujem da će dosadašnji bliski i prijateljski odnosi BiH i Srbije biti dodatno osnaženi u narednom periodu na dobrobit svih naših građana sa obje strane Drine i da će nastaviti da se razvijaju u pravcu izgradnje evropske budućnosti naših država, a u duhu dobrosusjedstva i prijateljstva.

Uz najbolje želje Vama i građanima Republike Srbije, čestitam Vam  Dan državnosti - navodi se u čestitki predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije, saopćeno je iz te institucije. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo