Bosna i Hercegovina     | 11.02.2021. 13:48 |

Koalicija za Mostar pozvala vijećnike SDP-a, NS-a i PMP-a na političke razgovore

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. veljače (FENA) - Koalicija za Mostar 2020 pozvala je predstavnike mostarskih gradskih odbora SDP-a, NS-a, PMP-a na političke razgovore o mogućoj zajedničkoj programskoj koaliciji.

- Prihvaćamo program koji je ponudio BH blok da zajedno s našom izbornom platformom bude temelj za programsku koaliciju i rad Gradskog vijeća u našem mandatu - navodi se u priopćenju Koalicije za Mostar 2020.

Dodaje se kako vijećnici Koalicije za Mostar 2020 nude Programsku koaliciju vijećnicima iz SDP-a, NS-a, PMP-a na bazi izbornih programa koje su, kako kažu, ponudile ove stranke u izbornoj kampanji.

- Predlažemo da nakon prihvaćanja i potpisivanja Programske koalicije dogovorimo i principe na kojima ćemo predlagati i birati najsposobnije kadrove za pozicije u Gradu Mostaru, a koji mogu implementirati Programsku platformu - ističu iz spomenute koalicije.

To podrazumijeva, navode, 'da ćemo za gradonačelnika izabrati dr. Guzin Zlatka, kako bi se potpisana platforma i mogla implementirati'.

Razgovori o mogućoj zajedničkoj programskoj koaliciji trebali bi se održati u petak, 13. veljače, u 10 sati.

Podsjećamo, u drugi krug izbora za mostarskog gradonačelnika ušli su Mario Kordić (HDZ BiH) i Zlatko Guzin (Koalicija za Mostar), a nastavak sjednice Gradskog vijeća zakazan je također za sutra u 15,30 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom