Stranačke aktivnosti     | 06.02.2021. 11:16 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

GO HDZ BiH Mostar: Uspostavu izvršne vlasti završiti čim prije i započeti novu eru Grada Mostara

Jučerašnje konstituiranje gradskog vijeća u Mostaru predstavlja početak demokratskih procesa, kao i funkcionalne i učinkovite vlasti koja treba započeti novu eru Grada Mostara. Uz predsjednika klubova naroda, izabran je i kolegij gradskog vijeća u skladu sa statutom i odredbama kako nalaže poslovnik o održavanju sjednica gradskog vijeća. Kao izborni pobjednici smatramo da nikakvog razloga nije bilo da odmah jučer ne izaberemo i novog gradonačelnika, čime bi zaokružili proces izbora u Gradskom vijeću i već u istome danu unijeli novu dinamiku u sve procese koji slijede.

Unatoč svim pokušajima manipulacija i izbornih prijevara, HDZ BiH poziva sve političke stranke da konstruktivnost i jasno programsko djelovanje bude nit vodilja u svim procesima koji slijede. Sve nelegalnosti koje su se odigravale u režiji pojedinih institucija i politika ni na koji način nisu uspjele ukaljati otvaranje novog razdoblja Mostara jučerašnjom konstituirajućom sjednicom.

Također, pozivamo na potpunu implementaciju potpisanog sporazuma iz lipnja prošle godine kako bi omogućili i institucionalnu funkcionalnost. Nastavak svih aktivnosti ne smiju narušiti procesi kakvi se već u javnosti zazivaju. Konstruktivno, jasno usmjereno programsko djelovanje treba postaviti kao temelj nove gradske većine koja treba otpočeti modernizaciju i razvoj grada Mostara.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'