Najave     | 05.02.2021. 15:33 |

U Vladi FBiH potpisivanje sporazuma o stambenom zbrinjavanju za povratnike

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. februara (FENA) - Sporazumi o saradnji na provođenju Državnog projekta stambenog zbrinjavanja u okviru Regionalnog stambenog programa (DPSZ/RSP) za Podprojekat BiH5 "Obnova i izgradnja 81 individualnog stambenog objekta za raseljene osobe i povratnike u BiH" bit će potpisani u ponedeljak, 8. februara u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu, a u organizaciji Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću navode da će sporazume, u svojstvu implementatora projekta, s načelnicima i gradonačelnicima 23 općine i grada u Federaciji BiH (Banovići, Bihać, Bosanska Krupa, Bugojno, Čapljina, Dobretići, Glamoč, Gornji Vakuf-Uskoplje, Gradačac, Jajce, Kakanj, Kalesija, Kladanj, Ključ, Konjic, Kupres, Lukavac, Maglaj, Mostar, Sanski Most, Sapna, Stolac, Vareš i Velika Kladuša) potpisati federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera Ured Vlade Federacije BiH za odnose s javnošću će zabilježiti i dostaviti fotografije s potpisivanja sporazuma.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo