Servisne informacije     | 29.01.2021. 13:58 |

U BiH sutra umjereno oblačno, ujutro moguće kiša i susnježica

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. januara (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će jutro biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima, ponegdje u centalnim i istočnim područjima i sa slabom kišom ili susnježicom. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. U ostatku dana, smanjenje oblačnosti i sunčanije. U večernjim satima novo naoblačenje. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 5 do 12, na jugu do 15 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjerno do pretežno oblačno vrijeme. U ranim jutarnjim satima može pasti i malo kiše ili susnježica. Tokom dana, smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura iznosit će oko 2, a najviša dnevna oko 7 stupnjeva.

U BiH je danas bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrovana u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -6 stupnjeva, Ivan-sedlo 3, Drvar i Livno 4, Jajce 5, Mostar i Široki Brijeg 6, Bugojno i Grude 7, Sarajevo, Stolac i Zenica 8, Bihać i Sanski Most 9, Tuzla 10, Gradačac i Neum 11 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta