Sport     | 28.01.2021. 16:39 |

Osijek povukao Stjepana Radeljića

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 28. siječnja (FENA) - NK Osijek iskoristio je ugovornu klauzulu i povukao svoga braniča Stjepana Radeljića s posudbe u NK Široki Brijeg.

"Želim se zahvaliti stručnom stožeru na čelu s Tonijem Karačićem jer su me, slobodno se može reći, digli iz mrtvih i dali mi priliku zaigrati za jedan od najboljih klubova u BiH. Također, želim se zahvaliti upravi i svim ljudima u klubu na svemu. Ipak, najveća zahvala ide mojim suigračima bez kojih do ovoga ne bi došlo. Bila mi je čast dijeliti svlačionicu s ovim momcima koji su postali moja druga obitelj", kazao je 23-godišnji branič čiji će odlazak biti veliki hendikep za momčad s Pecare.

Stjepan Radeljić je odigrao ukupno 20 utakmica u dresu Širokog Brijega, postigao dva pogotka i upisao dvije asistencije, a najveći mu je žal što nikada nije zaigrao pred navijačima na Pecari.

"Jedini žal koji ostaje je taj što nikada nisam zaigrao pred punom Pecarom, jer znam kakvi su navijači Širokog Brijega i znam koliko obožavaju svoj klub i grad. Dragi navijači, nastavite bodriti svoj omiljeni klub i na kraju sezone zajednički proslavite ulazak Širokog Brijega u Europu. Želim vam svu sreću svijeta i znajte da sam vaš najvjerniji navijač", poručio je Radeljić.

Prema prvim neslužbenim informacijama, Stjepan Radeljić karijeru nastavlja u redovima najtrofejnijeg moldavskog kluba Sheriff Tiraspol.

"Našem Radelji, koji je svojim igrama i zalaganjem vrlo brzo pobrao simpatije i postao ljubimac navijača, zahvaljujemo na svemu učinjenom u 'plavo-bijelom' dresu i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo