FENA biznis     | 28.01.2021. 11:25 |

Završena nagradna igra za korisnike Addiko mobilnog bankarstva

FENA Saopćenje

Izvlačenjem dobitnika posljednjeg, 13. kruga, završena je nagradna igra Addiko banaka u BiH, namijenjena korisnicima usluge Addiko Mobile. U sklopu nagradne igre, ukupno je podijeljeno 78 nagrada, obzirom da je u svakom krugu nagrađivano po šest klijenata, i to po tri klijenta Addiko banke Sarajevo i Addiko banke Banja Luka.

Najsretniji klijenti, metodom elektronskog izvlačenja, na mjesečnom su nivou nagrađeni pametnim telefonima Samsung A50, bežičnim punjačima ili bežičnim slušalicama. U poslednjem krugu izvlačenja najsretniji su bili Hasib Šabanić iz Sarajeva i Stanko Marković iz Bijeljine, koji su osvojili mobilne telefone.  

„Uz mobilno bankarstvo Addiko Mobile, plaćanje iz udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje je za naše klijente najprikladnije i po duplo povoljnijim naknadama, tokom protekle godine, znatno je olakšalo svakodnevnicu života. Za mnoge naše sugrađane, ovo je praktično bio jedini način komuniciranja sa bankom, te nam je drago da smo im, osim kvalitetnog i brzog servisa, omogućili i dodatnu pogodnost u vidu nagradne igre“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela Upravljanja proizvodima u Addiko banci Sarajevo.   

„Kod nas je vrijeme valuta koja najviše vrijedi, s toga našim klijentima želimo omogućiti da bankarske usluge obavljaju kad i odakle god to njima odgovara, a njihovo povjerenje uvijek nastojimo nagraditi. U skladu sa našom strategijom digitalne banke, korisnicima usluge Addiko Mobile, nudimo i mogućnost plaćanja po uzorku, opciju „slikaj i plati“, podjelu transakcija napravljenih kreditnom karticom na rate, blokadu i deblokadu kartica, kao i niz drugih pogodnosti korištenjem ove usluge“, izjavila je Milka Čađo, direktorica Odjela Upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.   

Korisnici usluge Addiko Mobile i u narednom periodu mogu očekivati pozitivna iznenađenja u vidu različitih promotivnih akcija ili drugih pogodnosti. Više informacija o ovoj usluzi, kao i ostalim Addiko proizvodima i uslugama, potražite na web stranici addiko.ba

 

 

Kontakt informacije:

Addiko Bank d.d.

Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com

addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo