Ekonomija     | 26.01.2021. 16:04 |

Gospodarska komora FBiH pokreće akciju pomoći za potresom pogođena područja RH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. siječnja (FENA) - Gospodarska komora Federacije BiH kroz svoju mrežu animirat će gospodarstvenike u Federaciji BiH kako bi se osigurala nabavka dijela potrebnog građevinskog materijala za područja pogođena potresom u Republici Hrvatskoj.

Inicijativa za pokretanje humanitarne pomoći za područje pogođeno potresom u RH tim povodom održala je u utorak sastanak u Mostaru na kojem su sudjelovali Mirjana Čagalj potpredsjednica HGK, Marko Šantić predsjednik Gospodarske komore FBiH, Nikica Pažin predstavnik HGK u BiH, Viktor Lasić predstavnik HGK u BiH, Ivan Pavičić konzul I razreda RH u BiH.

"Hrvatska gospodarska komora dostavila je specifikaciju žurno potrebnog građevinskog materijala, a Gospodarska komora FBiH će kroz svoju mrežu animirati gospodarstvenike u FBiH kako bi se osigurala nabavka dijela potrebnog građevinskog materijala za nastradala područja. Humantarnu akciju će u narednom razdoblju koordinirati Gospodarska komora FBiH u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, njezinim predstavnicima u BiH te Generalni konzulat Republike Hrvatske u Mostaru i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sarajevu", priopćeno je iz Gospodarske komore FBiH.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'