Sport     | 22.01.2021. 09:57 |

Javni poziv Općine Kakanj za najboljeg sportistu i sportsku organizaciju 2020.

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. januara (FENA) - Općina Kakanj uputila je građanima javni poziv za nominacije za najboljeg sportistu i najbolju sportsku organizaciju u 2020. godini. 

Načelnik te općine Mirnes Bajtarević pozvao je građane Kaknja da putem službene Facebok stranice Općine nominuju one za koje smatraju da su najbolji, a sve u cilju da izbor sportiste u potpunosti bude fer i pravičan. Poseban poziv načelnik je uputio u vezi izbora mladih nada kakanjskog sporta.

- Ukoliko poznajete talentirano kakanjsko dijete koje se bori na sportskom polju, pošteno, sportski, uz podršku svojih vrijednih, poštenih roditelja koji se bore kroz život, predložite, napišite u komentaru... Takvoj djeci se često ne ukazuje pažnja koju zaslužuju! Takva djeca ne smiju biti zaboravljena - napisao je Bajtarević.

Svi prijedlozi koje građani upute putem Facebook stranice Općine Kakanj bit će upućeni žiriju.

Kakanj ove godine bira kategorije: Najbolji senior (sportista), Najbolja seniorka (sportašica), Najbolji junior, Najbolja juniorka, Najuspješnija sportska organizacija (klub), Najbolji trener, Sportski događaj godine, Specijalna nagrada za životno djelo, Najbolji sportski radnik, Doprinos afirmaciji grada Kaknja kroz sport, Najbolji sportista u sportu osoba sa invaliditetom, Najbolji sportski radnik u sportu osoba sa invaliditetom, Najbolji trener u sportu osoba sa invaliditetom, Mlade nade. 

Prijave se mogu uputiti do 28. januara, navodi se u saopćenju Općine Kakanj.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo