FENA biznis     | 18.01.2021. 11:05 |

Addiko Blic gotovinski kredit, Banka poklanja dva posto kredita

FENA Saopćenje

U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje. Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u periodu od 18. do 22. januara i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realizovanog kredita.

„I u ovu godinu ulazimo sa promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da je januar, zbog povećanje potrošnje u prethodnom periodu, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom budžetu“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.     

„Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesovanja da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u januaru realizovati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijelu sedmicu“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online - putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

 

Kontakt informacije:

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH

T + 387 (0)33 755 783,
M +387 61 491 899

emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'