Ekonomija     | 16.01.2021. 09:56 |

Završena izgradnja komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Zvirovići

FENA Saopćenje

ČAPLJINA, 16. januara (FENA) - Grad Čapljina u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta uspješno je završio projekt Izgradnje komunalne infrastrukture u Gospodarskoj zoni Zvirovići.

Naime, projekt je završen nakon izgradnje putne infrastrukture, a njegov opći cilj je osigurati uvjete poduzetnicima i riješiti potrebe za poslovnim prostorom, zajedničkim korištenjem infrastrukture i poticanje razvoja gospodarstva, izvijestili su iz Grada Čapljine.

Kako su naveli, ekonomski i politički interesi grada Čapljine su jasni, Gospodarska zona Zvirovići dobija sve potrebne uvjete za njen napredak i zauzima pravo mjesto u gospodarskom razvoju grada Čapljine.

Planski osmišnjena prostorna cijelina za prihvat i smještaj malog i srednjeg poduzetnišva nalazi se na samom čvorištu autoceste Zvirovići, na koridoru Vc, a ukupna površina zone je 14 hektara.

Već sada svi zainteresirani poslovni subjekti mogu koristiti usluge Gospodarske zone Zvirovići te mogu krenuti s izgradnjom poslovnih objekata na parceliziranim površinama, poručili su iz Gradske uprave Čapljine.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta