Sport     | 14.01.2021. 19:06 |

Angelovski ostaje za kormilom Sjeverne Makedonije

FENA Agencije

SKOPLJE, 14. siječnja (FENA) - Upravni odbor Nogometnog saveza Sjeverne Makedonije (FFM) u četvrtak je potvrdio kako će Igor Angelovski (44) ostati za kormilom reprezentacije s kojom je izborio povijesni nastup na Europskom prvenstvu.

Vodstvo FFM-a i Angelovski složili su se oko detalja novog ugovora i 44-godišnji stručnjak će imati priliku voditi makedonsku vrstu na Europskom prvenstvu koje će se igrati u lipnju ove godine.

"S Igorom smo se lako dogovorili oko svih detalja oko nastavka suradnje. Plasman na Europsko prvenstvo san je svakog djeteta, a nogometaši sada imaju izuzetan motiv za nove pobjede," istaknuo je predsjednik FFM-a Muamed Sejdini za web stranicu saveza.

Angelovski je preuzeo reprezentaciju 2015. naslijedivši Ljubinka Drulovića. Pod njegovim vodstvom Sjeverna Makedonija je izborila plasman na EURO gdje će igrati u skupini C u kojoj su i Nizozemska, Ukrajina i Austrija.

"Zahvaljujem se predsjedniku Saveza i Upravnom odboru na ukazanom povjerenju. Ne sumnjam da će reprezentacija, kao i prije, imati najbolje uvjete za rad. Uložit ću sav svoj potencijal kako bi izvratio na ukazano povjerenje dobrim igrama i nastavim uspješan niz rezultata," istaknuo je Angelovski.

Sjeverna Makedonija je izborila EURO nakon što je osvojila prvo mjestu u skupini D Lige nacija, a potom u play-offu pobijedila Kosovo i Gruziju, prenosi Hina.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta