Ekonomija     | 08.01.2021. 12:23 |

JU Radimlja obnovila zgradu info centra uz podršku Via Dinarice

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. siječnja (FENA) - Nakon uspješno završene prve faze projekta Via Dinarica, uslijedio je i završetak druge faze, a koji se odnosio na obnavljanje i adaptaciju info centra za posjetitelje plave staze Via Dinarice.

Ravnateljica Javne ustanove (JU) Radimlja iz Stoca Maja Lopin kazala je kako su iznimno zadovoljni što se i druga faza projekta uspješno privela kraju te kako je do sada odrađeno pola posla, s obzirom na to da se projekt izvodi kroz četiri faze.

Druga faza se dijeli na dva korisnika iz općine Stolac koji su uspješno napisali i osmislili projekt za poboljšanje uvjeta i proširenje kapaciteta turističkih smještajnih objekata, priopćeno je iz JU Radimlja Stolac.

"Drugom fazom projekta postavljena je info tabla na fasadi objekta, pripremljeni su letci u turist info centru te je urađena sanacija krova, koji se zatim povezao s postojećim vodospremnicima za kišnicu. Nadalje, opremljen je turist info centar s konvektorima, konferencijskim stolicama i LCD tv-om. S ovim se dobila multifunkcionalnost prostora jer sala sada može služiti za konferencije, sastanke, radionice, edukacije, izložbe i slično", naglasila je Lopin.

Općina Stolac i JU Radimlja sudjeluju u projektu Via Dinarica s ciljem uspostavljanja suradnje na unaprjeđenju turističke infrastrukture i proširenju ponude turističkih usluga duž staza Via Dinarica.

Projekt Via Dinarica implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije SAD-a za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS), stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo