Bosna i Hercegovina     | 08.01.2021. 12:01 |

Drugo polugodište u HNŽ-u sukladno ranije definiranim mjerama

FENA Nada Landeka

MOSTAR, 8. siječnja (FENA) - Drugo polugodište u osnovnim i srednjim školama Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) odvijat će se sukladno mjerama koje su ranije definirane.

U školama koje nastavu izvode na hrvatskom jeziku nastava će započeti 11. siječnja, a u školama gdje se nastavni plan i program realizira na bosanskom jeziku započinje 25. siječnja, kazao je Feni glasnogovornik Vlade HNŽ-a Pero Ćiro Pavlović.

Istaknuo je kako će se nastava u HNŽ-u odvijati prema ranije utvrđenom kalendaru, koji je potvrđen na početku školske godine.

- Nastava će se odvijati sukladno mjerama koje su već ranije definirane od Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i uz preporuke od Zavoda za javno zdravstvo FBiH i Zavoda za javno zdravstvo HNŽ. U okvirima koje smo imali i ranije nastaviti će se izvođenje nastave u HNŽ-u - pojasnio je Pavlović.

Po njegovim riječima, u ovom trenutku je bitno da roditelji, djeca i prosvjedni djelatnici prihvate preporuke.

- Ono što je u ovom trenutnu bitno je to da se roditelji, djeca i prosvjedni djelatnici prihvate preporuke kako se zapravo ponašati u ovom vremenu kada se intenzivno borimo sa zaustavljanjem širenja koronavirusa i da svojim ponašanjem pomognemo da se njegovo širenje čim prije uspori ili zaustavi - kazao je glasnogovornik Vlade HNŽ-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta