Bosna i Hercegovina     | 06.01.2021. 11:28 |

Čović čestitao pravoslavni Božić

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. januara (FENA) - Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović čestitao je Božić njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini, saopćio je Sektor Parlamentarne skupštine BiH za odnose s javnošću.

- Vaše visokopreosvešenstvo, u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, koristim priliku uputiti Vama, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Bosni i Hercegovini iskrene čestitke u povodu nastupajućeg blagdana Božića.

Na najradosniji kršćanski blagdan, Božić, slavimo Božju ljubav utjelovljenu u Isusu Kristu. Bog se rođenjem svojega Sina nastanio među ljudima kako bi nas spasio, unatoč svim našim slabostima i podario snage da prebrodimo sve kušnje koje se nađu pred nama. Ta nas bezuvjetna ljubav ustrajno poziva na mir, zajedništvo i, više nego ikada, brigu za bližnjega.

Neka sve vas, osobito u ovim teškim vremenima pandemije, prati božićni duh nade i neka u sve duše ulije snagu, potakne bliskost i ojača solidarnost. Svjesni smo kako nitko nije izuzet iz Božje blizine i snage Njegove nježnosti. Neka nam, stoga, svima radost i svjetlost Božića donese mnogo zdravlja, mira i radosti.

Čestit i blagoslovljen Božić!, naveo je Čović u čestitki.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom