Bosna i Hercegovina     | 05.01.2021. 14:27 |

Komšić čestitao pravoslavni Božić

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 5. januara (FENA) - Povodom nastupajućeg praznika pravoslavnog Božića, član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je najsrdačnije čestitke mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i svim građanima u Bosni i Hercegovini i u svijetu, sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći, s porodicom i prijateljima. 

- Božić je velika radost za sve vjernike, nadahnuće za obnovu ljubavi, vjernosti, izgradnju mira i napretka u odnosima među ljudima. Uči nas da brinemo jedni o drugima i pomažemo onima koji su u nevolji, da budemo solidarni. Nadam se da će Božić doprinijeti da učvrstimo bolju zajedničku budućnost izgrađenu na povjerenju, toleranciji, multikulturalnosti i suživotu. 

Povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, Vama i svim vjernicima pravoslavne vjere u BiH i inostranstvu upućujem iskrene i najtoplije čestitke. Neka vam praznik Hristovog rođenja donese radost i mir u krugu porodice i prijatelja. Mir Božiji, Hristos se rodi! - stoji u Komšićevoj čestitki, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta