Bosna i Hercegovina     | 04.01.2021. 11:52 |

Gradonačelnik Brčkog darovao prve bebe i obradovao 750 mališana paketićima

FENA Saopćenje

BRČKO, 4. siječnja (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić darovao je prve bebe rođene u Novoj godini novčanim iznosom od po 500 maraka te je tradicionalno uručio 750 novogodišnjih paketića. 

Prve porodilje u Brčkom u 2021. godini su Slađana Arsenić i Ljiljana Milojević, a bebe su rođene 2. siječnja, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta.

Gradonačelnik je uz čestitke obiteljima poručio da grad skromnim darom nastavlja tradiciju darivanja prvih beba.

"Sretne obitelji dobile su najljepši dar za novu godinu, a obradovali su i nas prvim stanovnicima naše lokalne zajednice. Želim im mnogo zdravlja i radosti te da uživaju u blagodatima roditeljstva", poručio je gradonačelnik Kadrić.

Gradonačelnik je u skladu s tradicijom obradovao 750 mališana novogodišnjim paketićima i to svu djecu vrtića "Naša djeca", štićenike Centra za mentalno zdravlje u Brčkom, učenike odjela djece s posebnim potrebama u III. osnovnoj školi i mališane u humanitarnom naselju Prutače.

"Poštujući epidemiološke mjere, a prije svega čuvajući zdravlje sebe i drugih ove godine nismo organizirali posjete Bolnici i vrtićima. Bez obzira na to nadam se da smo obradovali naše stanovnike novogodišnjim darovima", rekao je gradonačelnik Kadrić

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo