Bosna i Hercegovina     | 30.12.2020. 16:39 |

Galić razgovarao s načelnicima terenskih ureda o zaštiti državne granice

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. prosinca (FENA) - Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, zamjenik ravnatelja Fahrudin Halač i pomoćnik ravnatelja za organizaciju i operacije Dragan Kulić, u srijedu su održali radni sastanak s načelnicima terenskih ureda, a na kojem su, među ostalim, analizirali rezultate rada u zonama odgovornosti terenskih ureda u prethodnom razdoblju.

Razgovaralo se i o načinima poboljšanja učinkovitosti zaštite državne granice, o problemima s kojima se suočavaju organizacijske postrojbe, kao i o aktualnoj situaciji i mjerama koje se poduzimaju u vezi s nezakonitim migracijama, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ravnatelj Galić posebno je istaknuo da je neophodno pridržavati se strategija i operativnih planova koje je izradila Granična policija BiH kako bi se spriječio svaki oblik kriminaliteta.

Nakon izvršene analize stanja sigurnosti državne granice u proteklom razdoblju i aktivnosti koje su se provodile, dogovoreni su daljnji modaliteti rada s ciljem što učinkovitije zaštite državne granice.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'