Kultura     | 24.12.2020. 15:44 |

U januaru novi ciklus cjeloživotnog IT obrazovanja na fakultetu eMPIRICA

FENA Saopćenje

TUZLA, 24. decembra (FENA) - U januaru počinje realizacija novog ciklusa cjeloživotnog IT obrazovanja na fakultetu eMPIRICA, u okviru kojeg polaznici mogu da biraju dodatnu edukaciju za četiri dobro plaćena IT zanimanja.

Polaznici mogu uz vrhunske programe razvijene u saradnji s IT kompanijama odabrati da postanu: Front-end, Full-stack, Java ili Web developer.

Nakon završetka prvog ciklusa ovih programa više od 30 posto polaznika je dobilo svoj prvi ili bolje plaćeni posao. 

Programi se inače realiziraju u okviru MarketMakers projekta, koji je podržan od Vlade Švicarske, a implementira ga u BiH konzorcij Helvetas Schweiz, Kolektiv i Posao.ba.

Pogodnosti koje se nude kandidatima su jedinstvene u BiH, a neke od njih su: online nastava uživo, modularni programi razvijeni u saradnji sa najvećim IT kompanijama u BiH, odgođeno plaćanje školarine kroz beskamatni kredit - 80 posto školarine počinjete plaćati tek nakon devet mjeseci, i to kroz 24 rate, fantastičan tim stručnih predavača sa višegodišnjim iskustvom u IT tehnologijama i realnim projektima te intervju u jednoj od IT kompanija po uspješnom završetku programa.

Polaznici mogu izabrati tehnologije i alate kojima bi željeli ovladati i prijaviti se na jedan od programa: Front-end developer, Full-stack developer, Java developer i Web developer.

Kompletan sadržaj i trajanje programa, iznos školarine, pogodnosti upisa, online prijavu i sve drugo što zanima polaznike mogu naći na www.empirica.ba, putem e-maila  empirica@empirica.ba ili na telefon 063 043 088. 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'