Bosna i Hercegovina     | 23.12.2020. 10:42 |

Mostarski studenti proveli humanitarnu akciju 'Studentski paket ljubavi'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. prosinca (FENA) - Tradicionalna humanitarna akcija Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru "Studentski paket ljubavi" uspješno je završena, a u sklopu akcije prikupljeno je 1.279 maraka.

Na prehrambene namirnice, koje su dostavljene pučkoj kuhinji "Dompes", utrošeno je 992 maraka, a ostatak prikupljenog novca usmjeren je u župu sv. Ivana Apostola i Evanđelista za obitelji u potrebi, priopćeno je iz Studentskog zbora.

Predsjednica Studentskoga zbora Marija Barun izrazila je zadovoljstvo ovogodišnjom akcijom te je zahvalila svim studentima koji su sudjelovali i dali svoj doprinos.

"Studenti Sveučilišta u Mostaru i ove su godine pokazali veliko srce i empatiju prema bližnjemu, i to je ono što studente čini posebnima. Dali su svoj mali doprinos koji zaista znači puno. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali i što smo i ove godine mogli nekome uljepšati blagdane", rekla je Barun.

Koordinatorica za humanitarne akcije Anita Vrdoljak dodala je kako ovakve akcije imaju dodatnu važnost u trenutnim okolnostima.

"Znali smo da će to biti donacija za pučku kuhinju 'Dompes' i za obitelji kojima je najpotrebnije. Razlog je prije svega blagdansko vrijeme kako bi mi kao studenti Sveučilišta u Mostaru uljepšali ovo božićno vrijeme ljudima koji su slabijeg financijskog statusa, a također samim nastankom pandemije covid-19 povećao se broj nezaposlenih i gladnih. Ovom prilikom Studentski zbor želi pokazati svoju dobrovoljnost u doprinosu našoj zajednici", kazala je koordinatorica Vrdoljak.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo