Bosna i Hercegovina     | 22.12.2020. 10:35 |

Pritvor osumnjičenom za ubojstvo umirovljenog profesora u Livnu

FENA Mario Loncar

LIVNO, 22.prosinca (FENA) -Sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Livnu Nedim Begić je na prijedlog Županijskog tužiteljstva u Livnu u ponedjeljak donio rješenje kojim je osumnjičenom 22-godišnjem Ajnuru Nicu iz Kruščice pored Viteza određen jednomjesečni pritvor. 

Kako se navodi u dostavljenom izvješću MUP-a Hercegbosanske županije Tužiteljstvu, 17.prosinca ove godine oko 15,05 sati, za vrijeme dok je osumnjičeni Ajnur Nice prosjačio ispred TC Konzum u Livnu, do njega je došao umirovljeni profesor Stipo Perković iz Livna koji ga je nakon kratkog razgovara uveo u svoje motorno vozilo marke "Mercedes".

 Obojica su se zatim odvezli na područje ispod Veterinarske stanice u Livnu, uz korito rijeke Bistrice. Nakon određenog vremena provedenog u vozilu, Ajnur je, stoji u izvješću, davljenjem usmrtio umirovljenog profesora.

Beživotno tijelo umirovljenog profesora, dodaje se, Anjur je ostavio pored rijeke Bistrice zatrpavši ga starom travom i grančicama, prethodno uzevši  iz njegovih hlača novčanik i novce u manjem iznosu  nakon čega se motornim vozilom odvezao u Vitez.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'