Kultura     | 20.12.2020. 11:17 |

Drive-in Cinema za Božić u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. decembra (FENA) - Praznično izdanje Telemach Drive-in Cinema Sarajevo bit će održano od 25. do 27. decembra.

Uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera, Telemach i CINEA donose, kako je najavljeno, još jedno nezaboravno filmsko iskustvo i potpuno novi doživljaj zimske i praznične čarolije u glavnom bh. gradu. 

Projekcija na dan otvaranja počinje u 20 sati, a za dane vikenda CINEA donosi duple projekcije i to od 17 i 20 sati.

Nižu cijenu ulaznica za projekcije u 17 sati svim građanima poklanja Telemach povodom svog desetog rođendana u Bosni i Hercegovini i iznosit će 8 KM. Projekcije u 20 sati koštat će 10 KM. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba od 18. decembra, a bit će dostupne i na ulazu u kino. Jedna karta vrijedi za jedno vozilo.

Na rasporedu su neki od najboljih božičnih i novogodišnjih filmova, a raznolikost žanra ponudit će dobru zabavu za sve ljubitelje sedme umjetnosti. Film "Christmas Office Party" otvorit će program za Božić, 25. decembra u 20 sati, dok su za vikend na programu: "Love the Coopers" (26. decembra u 17 sati), "The Grey" (26. decembra u 20 sati), "Daddy's Home" (27. decembra u 17 sati) i "Let It Snow" (27. decembra u 20 sati)

Ulaz na projekcije je otvoren sat vremena prije početka samog filma.

Ovo izdanje kina za auta predstavit će jednu alternativu za uživanje u naljepšem periodu godine, a najaktraktivniji segment je svakako slušanje tona filma preko radio frekvencije, koja predstavlja najbolji način slušanja tona.

Inače, Kompanija Telemach novi je glavni je sponzor CINEA Film Experience projekata. Ugovorom o saradnji ova društveno-odgovorna kompanija nastoji pomoći ekipi CINEA-e u ideji da film i filmska čarolija budu dostupni svima i u uslovima u kojima je ovaj vid gledanja filma najsigurniji.

Program i svi detalji, upute te savjeti za savršeno filmsko iskustvo su dostupni na www.cinea.ba

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!