Bosna i Hercegovina     | 20.12.2020. 08:42 |

Čović: Mostar je predugo bio bez Gradskog vijeća

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 20. prosinca (FENA) - Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović glasao je u nedjelju na izborima za Gradsko vijeće Mostar.

- Drago mi je da smo mi u Mostaru nakon 12 godina na biralištima. Vjerujem da će veliki broj žitelja Mostara izaći na izbore i da će izbori proći u izuzetnom redu, da će se osigurati transparentnost i da ćemo već večeras oko 22-23 sata znati kakvi su rezultati kako bi partneri koji mogu napraviti većinu to što prije uradili - izjavio je tom prigodom Čović.

Dodao je kako je Mostar predugo bio bez Gradskog vijeća te da se rezultati izbora moraju što prije implementirati.

- Mostar se mora preporoditi, mora dobiti europski "štih" da svi oni koji tu žive mogu vidjeti svoju budućnost - poručio je Čović.

Osvrnuo se i na kaznenu prijavu koju je HNS-a u subotu predao Županijskom tužiteljstvu u Mostaru zbog fiktivnih prijava birača u Mostaru.

- Prijave se odnose na brutalan pokušaj kršenja vrijednosti demokratskog procesa glasanja, pokušaj prebacivanja više stotina osoba iz jednog gradskog područja na područje zapada, jugozapada i juga čime se pokušao narušiti stvarni odnos koji imamo. Taj potez je nečastan, nekorektan i kazneno provodiv. Mi smo podnijeli kaznenu prijavu protiv nepoznatih osoba i neka se sada institucije time bave - kazao je Čović.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo