Stranačke aktivnosti     | 18.12.2020. 15:03 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Dr. Mario Kordić uručio donaciju Ustanovi „Dječji vrtići“ Mostar

Nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Mostara, dr. Mario Kordić i predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar, Slaven Zeljko danas su uručili donaciju dječje hrane Ustanovi „Dječji vrtići“ Mostar,  Odjelu pedijatrije SKB Mostar, udrugama koje se brinu o djeci s poteškoćama i Caritasovim institucijama u Mostaru koje se skrbe o djeci.

Kvaliteta života i sigurnost slogan je kojim je dr. Kordić, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Mostara, zajedno sa svojim kolegama krenuo u izbornu kampanju za lokalne izbore u Mostaru. Ovom simboličnom donacijom želio je poslati poruku da naša djeca zaslužuju dobro opremljene vrtiće i škole, kontinuiranu zdravstvenu zaštitu, kulturne i sportske sadržaje primjerene njihovom uzrastu i kvalitetnu socijalnu skrb. Poruke koje je poslao u izbornoj kampanji samo su uvertira u realizaciju zacrtanog programa koji namjerava ostvariti u naredne četiri godine na čelu Grada Mostara.

Danijela Kegelj, ravnateljica Ustanove „Dječji vrtići“ Mostar, se zahvalila dr. Mariu Kordiću i Gradskom odboru HDZ BiH Mostar na donaciji i kontinuiranoj podršci koju pružaju.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!