Stranačke aktivnosti     | 10.12.2020. 14:56 |

Priopćenje za javnost Platforme za progres Mostar

FENA Saopćenje

Saopštenje za javnost

Predstavljanje kandidata Platforme za progres Mostar

GO Platforma za progres Mostar je u prethodna dva dana, 07. i 08. decembra, predstavila svoje kandidate i kandidatkinju na listi za Jugoistok: Elmina Drljevića, Irmu Kajan i Almina Pilava.

Tri kandidati su izabrala drugačiji način promocije i zajedno sa predsjednikom Platforme za progres, Mirsadom Hadžikadićem, obišli naselja Kosorska Glavica, Bunica, te obišli ljepote Blagaja. Bila je ovo prilika da se sa građanima i građankama razgovara o problema sa kojima se svakodnevno susreću, te kaže da je Platforma za progres Mostar prijedloge za njihovo rješenje uvrstila u svoj program.

Predsjednik Hadžikadić je dao punu podršku kandidatima sa liste Jugoistok u borbi za #noviMostar, što će raditi do kraja kampanje i sa kandidatima sa listi za Stari Grad i Gradsku listu.

Vrijeme je za nove, mlade ljude, koji nisu opterećeni prošlošću. Neki od njih prvi put imaju priliku da se kandiduju i biraju lokalnu vlast u svom gradu. Na građanima je da daju priliku novim snagama koje nisu bile dio problema koji su Mostar uništavali posljednjih 20 godina.

Elmin, Irma i Almin zaslužuju priliku da budu glas građana i građanki Mostara u Gradskom vijeću. Pozivamo građane da im daju tu priliku.

#DoNasJe #NoviMostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'