Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 08.12.2020. 14:34 |

Tulumović: Sve odluke na današnjoj sjednici vlade usvojene jednoglasno

FENA

TUZLA, 8. decembra (FENA) - Premijer Tuzlanskog kantona Denijal Tulumović izjavio je danas da ova vlada u punom obimu i kapacitetu nastavlja svoj rad po dosadašnjem programu, kojeg je usvojila ranije Skupština TK.

-Sve današnje odluke na sjednici kantonalne vlade usvojene su jednoglasno, ministri iz Saveza za bolju budućnost prisustvovali su sjednici i jednakopravno odlučivali i podržali sve odluke koje su danas bile predmet razmatranja i pored najava o izlasku određenih političkih subjekata iz koalicije - rekao je Tulumović na pres-konferenciji, komentirajući informacije da 18 zastupnika u zakonodavnom tijelu ovog kantona priprema smjenu vlade.

On je kazao da spomenuti spisak potpisa 18 zastupnika još nije dostavljen predsjedniku Skupštine TK. 

- Mi nastavljamo da radimo svoj posao do trenutka dok određeni broj zastupnika u Skupštini TK ne odluči drugačije. Vlada TK svojim radom pokazuje da je jedinstvena i koherentna - poručio je.

Na pitanje šta očekuje na narednoj sjednici Skupštine TK, Tulumović je rekao da je teško govoriti unaprijed i prognozirati, poručivši da će svaku odluku zastupnika Skupštine TK poštovati.

-Ukoliko dođe do smjene ove vlade mi ćemo se zahvaliti i iznijeti rezultate rada u prethodnom periodu, koji nisu mali - dodao je.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'